Efterårshygge på My Cupcake Dream

Efterårshygge på My Cupcake Dream

My Cupcake Dream på Frederiks Allé er det eneste sted i Aarhus, hvor du kan få en ægte cupcake i bedste New York’er stil. Der er kræset for detaljen, og hver kage er en fryd for øjet og ikke mindst for ganen. Atmosfæren er hyggelig, og ejeren møder sine kunder med smil og passion for de små kager.

cupcakes2-1024x550En grå tirsdag til frokost var jeg på besøg hos My Cupcake Dream i Frederiks Allé 94, hvor man så snart man træder ind ad døren, bliver mødt af den meget smilende og imødekommende ejer, der byder en hjerteligt velkommen. De hyggelige omgivelser med det bolsjestribede tapet og romantiske møblement sætter en stemning, der lægger op til rare stunder og søde sager. Caféens yndige kager er opkaldt efter storbyer, fordi deres indhold relaterer til byen, men også for at gøre navnene let genkendelige. Caféen åbnede tilbage i august, men har været en drøm for Ghofran Nabil gennem de sidste par år. Valget faldt på netop cupcakes, da der for hende er mulighed for at servere en fuldendt og smuk kage, som ikke spoleres af udskæringer, men hvor kreativiteten kan få frit løb.

paris-1024x682Ghofran elsker sit arbejde og er meget passioneret omkring cupcake bagningen, som er en proces og videnskab i sig selv ifølge ejeren. At få den rette konsistens, smagsnuance og oplevelse af en cupcake, kræver både engagement og øvelse – hvilket hun gør hver dag, når hun fra morgenstunden bager de lækreste og mest saftige kager til sine kunder. De sirligt pyntede cupcakes fåes både med marengs og creme cheese topping, og hver smagsvarient er omhyggeligt udviklet til at fylde munden med oplevelser.

Der er hos My Cupcake Dream fokus på råvarene, og i at få de enkelte smage frem til fulde, hvilket lykkes over al forventning. Der blev smagt på et smukt udvalg af byer, som indebar hindbærkys fra Paris, skarp citron fra det tjekkede Milano og ikke mindst en Oreo cupcake fra New York. Alle fyldt med hver sin chokoladeoplevelse, som bestemt ikke skuffer en ægte chokoladeelsker, da stykkerne altid er markante. Derudover afprøver Ghofran i perioder nye varianter i form af limited editions for at teste nye kandidater til det faste udvalg, og denne dag stod den på en Nutella cupcake med et blødt, cremet hjerte.

IMG_6333.JPG-862x1024
Det er næsten umuligt at vælge en favorit, da alle kagerne hver især er helt sin egen med hver sin smag. Derfor burde man næsten lægge vejen forbi et par gange for at nå verden rundt – Min favorit denne dag var dog det romantiske Paris med hindbærkys og hvid chokolade. Jeg giver gerne en varm anbefaling til My Cupcake Dream, som bestemt lever op til sit navn.