Mango-ingefær lassi

Mango-ingefær lassi

En lassi er en frisk og kold drik, oftest lavet på kærnemælk eller yoghurt, som gerne tilsættes lækre frugter. Jeg har her lavet en flot gul en af slagsen med en frisk og eksotisk smag af mango og ingefær, som gør den både sød og lidt skarp og stærk i smagen, fordi ingefæren varmer godt i halsen. Jeg synes den er helt kanon at nyde som et lille mellemmåltid eller som en let dessert, og den kan selvfølgelig varieres i det uendelige alt efter hvilke frugter du bedst kan lide.


Til 4 personer – Tilberedningstid: ca. 10 min.

 

Det skal du bruge

6 dl kærnemælk

400 g mangokød (ca. 2 stk.)

40 g frisk ingefær

2 spsk. flydende honning

 

Sådan laver du mango-ingefær lassi

  • Skær mangokødet fri fra skrællen og riv den skrællede ingefær fint på et rivejern.
  • Blend alle ingredienser sammen og smag evt. til med mere ingefær eller honning efter smag.
  • Hæld i glas og server iskold med sugerør!

Velbekomme.

Mango-ingefær lassi



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.