Over night oats med ingefær og mynte

Over night oats med ingefær og mynte

En over night oats er som navnet antyder en lækker morgengrød, der røres sammen om aftenen, og er lige til at tage ud om morgenen og nyde. Grøden kan varieres i det uendelige med forskellig frisk og tørret frugt, nødder mv. Denne udgave smager dejligt frisk, på grund af lidt revet ingefær og sammen med lidt vanilliesukker, frisk mynte og en klat honning giver det en lækker og eksotisk smag. Jeg skar lidt pære ud og dryssede over, og så var jeg ellers lykkelig. God morgen.


1 person – tilberedningstid: 5 min. + trækketid natten over

 

Ingredienser

Grød

30 g havregryn

2 dl yoghurt naturel

1 tsk vaniliesukker

lidt revet ingefær, ca 1 tsk

Servering

Friske mynteblade, hakket

Frisk frugt, jeg har her brugt pære skåret i tern

Flydende honning

 

Sådan gør du

  • Aften før røres yoghurt, havregryn, vaniliesukker og lidt revet ingefær sammen, tildækkes og kommes i køleskabet.
  • Om morgenen hakkes friske mynteblade og røres i grøden.
  • Skær frisk frugt i tern og drys over dine over night otas og top med lidt flyende honning.

God appetit og god morgen

Over night oats med ingefær og mynte



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.