Smuk couscoussalat

En smuk og couscoussalat og masser af grønt, der mætter godt og pynter på et hvert bord. Den minder bare en om sol og sommer og, den smager heldigvis også derefter! Couscoussalat er lækkert tilbehør til det meste.
Tilbehør til 4 personer – tilberedningstid: ca. 30 min.
Ingredienser
250 g couscous (jeg har brugt fuldkornscouscous)
½ bakke bredbladet persille, finthakket (ca. 30 g)
250 g cherrytomater
50 g usvovlede tørrede abrikoser
1 øko citron, saft og skal
2 spsk olivenolie
1 tsk flydende honning
salt og peber
100 g sorte oliven
100 g fetaost
Sådan gør du
- Tilbered couscous efter anvisningen på pakken og lad det køle af.
- Hak persille fint, halver tomater og hak abrikoserne i mindre stykker
- Rør en dressing sammen af citronsaft og -skal, olivenolie og honning. Smag til med salt og peber.
- Vend couscous sammen med persille, tomater, abrikoser og dressing og anret couscoussalaten på et fint fad. Smulder feta over, drys med oliven og pynt med lidt ekstra persille og server!
Velbekomme!
You must be logged in to post a comment.